Team

Tijdens mijn loopbaan als International Sales Manager kreeg ik vaak te maken met onvolledige marketing bij verschillende bedrijven.Vaak is dit een ondergeschoven kindje door gebrek aan kennis/tijd en budget. Mijn interesse in Marketing groeide met de jaren en na veel seminars en cursussen over de huidige mogelijkheden van online Marketing en Social Media zijn wij Sozials begonnen. Met deze service en expertise hopen wij veel bedrijven te helpen met deze tijdrovende klus.

Sales

Edward Gijswijt

Na de studie aan de Kunst Academie en ruim 25 jaar ervaring verder als Art-director en conceptdenker met een sterk beeldend vermogen om een “brand” te kunnen neerzetten in zowel offline en online communicatie en sinds 2008 eigenaar van een grafisch ontwerpbureau met grote nationale en internationale opdrachtgevers.

Design

Dimitri Mau Asam

Na mijn middelbare schooltijd ben ik op jonge leeftijd als zelfstandig ondernemer begonnen. In de loop der jaren heb ik diverse zaken opgestart en aangestuurd. Vooral het opstarten en het conceptmatige denken heeft mij altijd erg aangetrokken. Door de diversiteit van mijn activiteiten heb ik een hoop ervaring opgedaan in de organisatie en aansturing van bedrijven. 

Organisatie

Jon Eijkens